За нас

За нас

Фирма ТОНИТО – 33 е създадена с основна дейност търговия на интериорни и блиндирани врати.Благодарение на успешната си фирмена политика успяваме да се реализираме на пазара като надежден и коректен бизнес партньор.Предлагаме на своите клиенти богат избор от интериорни и блиндирани врати конкурентни цени. В продуктовия каталог можете да разгледате разнообразието от цветове и модели които предлагаме.

Основното преди мство, което имаме е разнообразие  от цветове ,модели и размери,качество и бързо обслужване и кратки срокове за изпълнение като доставка и професионален монтаж.

„ТОНИТО - 33” ЕООД също така се занимава с вътрешни ремонти на апартаменти, офиси, обществени сгради и др. Фирмата извършва безплатни консултации, оглед на помещенията, изготвяне на оферти. Разполага с   професионална техника. Работи със собствени материали и материали на клиента по желание. Целта на фирмата е задоволяване изискванията и потребностите на клиентите. За да прочетете повече за нашите услуги моля кликнете тук.

Доверете ни се и ще останете доволни, защото нашият девиз е  клиента е винаги пред нас