Вътрешни ремонти

Вътрешни ремонти

Също така ви предлагаме услуги в областта на цялостните вътрешни ремонти. Професионалният подход към всяка поръчка ни позволява успешно да решаваме и най-сложните задачи, свързани с вътрешните ремонти на всяко жилище или офис.

Извършваме всички видове вътрешни ремонти - боядисване, шпакловка, гипсокартон, окачени тавани, декоративни мазилки, фаянс, теракот,  монтаж на аксесори за баня и др.

Нашите екипи са оборудвани с последни модели техника и машини за извършване на всички нужни операции свързани с посочените по-горе дейности.

В зависимост от нуждите на клиента можем да реагираме с индивидуални решения според всички национални и международни изисквания в тази област.

В зависимост от състоянието на вашето помещение и желанията ви, специалистите на нашата фирма ще изготви подробен план за действие. В процеса на изпълнение се изполват само съвременни строителни технологии, качествени материали, съобразени с естеството на ремонта, както и професионално оборудване, без което един качествен ремонт е немислим.