Услуги

Услуги

„ТОНИТО - 33” ЕООД се занимава с вътрешни ремонти на апартаменти, офиси, обществени сгради и др. Фирмата извършва безплатни консултации, оглед на помещенията, изготвяне на оферти. Разполага с   професионална техника. Работи със собствени материали и материали на клиента по желание. Целта на фирмата е задоволяване изискванията и потребностите на клиентите.


  КЪРТАЧНИ УСЛУГИ

къртене на бетон, тухла, фаянс, мазилки, замазки, демонтаж на дървени и метални конструкции. След приключване на разрушителните работи, обекта се почиства основно и строителните отпадъци се извозват със собствен транспорт.


  ЗИДАРИЯ, ШПАКЛОВКА, БОЯДИСВАНЕ

зидария с ИТОНГ и тухли, вграждане на тераси, фина шпакловка, боядисване с латекс и блажно.


  ЗАМАЗКИ

направа на замазки, изграждане на подови настилки.


  ФАЯНС, ТЕРАКОТ

поставяне на фаянс, теракот, гранитогрес, монтаж на санитария и аксесоари.


  ИЗОЛАЦИИ

вътрешни топлоизолации, монтаж на шумоизолации.


  ЕЛ. ИНСТАЛАЦИИ

изграждане на ел. инсталации, монтаж на разпределителни и апартаментни табла, полагане на кабелни канали, пробиване на отвори в плочи, монтаж на конзолни и разклонителни кутии, на ключове, контакти, осветителни тела и др.


  ВиК ИНСТАЛАЦИИ

изграждане на ВиК инсталации, монтаж на водомери, щрангове, вентили, кранове, направа на водопровод, пробиване на отвори в бетон и тухла.


  ГИПСКАРТОН

направа на преградни стени, окачени тавани и гипскартон, монтаж на скрити осветления, оформяне на сводове, обръщане на врати и прозорци.


  ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ЩЕ ОСТАНЕТЕ ДОВОЛНИ ЗАЩОТО НАШИЯ ДЕВИЗ Е ЖЕЛАНИЕТО НА КЛИЕНТА Е ЗАКОН ЗА НАС!